Nog steeds Kruger Park
Door: Annemarie en Bram
Blijf op de hoogte en volg Annemarie en Bram
21 Juli 2010 | Zuid-Afrika, White River
We dachten in eerste instantie dat we niet de hele dag in het park zouden blijven, omdat we er voor de tweede keer waren, maar niets bleek minder waar. Pas om kwart over vijf, een kwartier voordat de poorten dichtgaan, reden wij het park uit. Er werd nog even in de kofferbak gekeken of we geen impala of ander dier hadden meegesmokkeld en toen was het echt einde Kruger voor ons!
Maar het lukt ons maar niet om weg te komen van deze plek; de drie nachten die we zouden blijven zijn er uteindelijk zes geworden. De omgeving hier is prachtig, het weer is aangenaam en vooral ons onderkomen is geweldig. We maken gebruik van het woonhuis van de familie en als hier niet iemand een praatje met ons maakt, dan is er altijd nog de 'lapa', de ronde hut waar gebraaid wordt, vanuit waar Louis de boel regelt en die altijd in is voor een praatje. Ondertussen moeten we de muffins van Gail (de vrouw des huizes) proeven, maakt ze salades voor ons en doet zij de was voor ons. En dat is pure gastvrijheid, we betalen alleen voor de kamer! Maar nu wordt het toch echt tijd om verder te gaan. Vadaag hebben we samen met Louis we een mooie route uitgestippeld die we als een richtlijn gaan gebruiken. Verder hebben we vandaag wat aagerommeld, hardgelopen, boodschappen gedaan en White River eens van dichtbij bekeken (niet erg bijzonder). Morgen rijden we naar Pietermaritzburg, vandaar gaan we verder richting Drakensbergen.
21 Juli 2010 - 06:58
PaMa:
Hallo,
prachtig zo'n wildpark,jammer dat jullie geen luipaard hebben gezien,maar ja vroeger had ik al een hekel aan een lui paard!
Nog veel plezier.
groetjes -
22 Juli 2010 - 20:27
Jezus:
Heej hallo
nou die eerste ontmoeting is toch ook leuker
heel speciaal!
Hoorde van pa dat jullie hadden gebeld en dat alles goed ging
mooi!!!
hier ook alles goed lekker druk!
groetjes eva